Gyógyszer-INFO

OGYEI logo hiv

Egészségvédelem


Elérhetőségeink

Kattintson aészletekért!

Baba-mama sarok


GyöngyPatika

GyöngyPatika

Látogatottság

Oldalletöltések száma 2010.06.01-től: 1000894

Cegadatok X

postasautoGyógyszertárunk vállalja, hogy a szóban vagy írásban kért vény nélküli készítményeket, gyógyászati segédeszközöket Jobbágyi, Szurdokpüspöki, Szarvasgede, Csécse, Ecseg, Kozárd, Pásztó területén ingyen házhoz szállítja. Ha rendelését hétköznapi napokon gyógyszertárunkba 10:30-ig eljuttatja, gyógyszerét még aznap igyekszünk házhoz szállítani, de legkésőbb a következő munkanapon 17.00óráig.

Gyógyszertárunk vállalja, hogy a szóban vagy írásban kért vény nélküli készítményeket, gyógyászati segédeszközöket kérésre az ország bármely településére postai úton is házhoz szállítja.

Ha Ön kérését munkanapon10:30 óráig a gyógyszertárban bármely formában eljuttatja, akkor azon a napon rendelését postai utánvéttel, - igény esetén elsőbbségi jelzéssel - feladjuk. Ez az Ön számára azt jelenti, hogy csomagját a másnapi postával megkapja, és a térítési díjat, valamint a postai költséget otthonában fizeti ki.

Kérésére bővebb tájékoztatást telefonon  - 06-32-475-566 -, személyesen a gyógyszertárban, vagy az alábbi email címen adunk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dorottya web


Előrendelés

Előrendelés

Homeopátia-Info

Homeopátia-Info

Házhozszállítás

Házhozszállítás